Betalen met mister cash

Mister cash visum

Iedereen die Turkije wil binnenreizen, heeft een visum nodig. Tegenwoordig kun je dit visum online aanvragen. Het aanvragen van een visum voor Turkije kan snel, eenvoudig en veilig. Bij sommige visum aanbieders is het mogelijk om te betalen met Mister Cash. Betalen met Bancontact/Mister Cash is alleen voor Belgische klanten. Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.

Als je het e-visum wilt afrekenen, moet jewel bankieren bij één van deze banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank om via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online te betalen. Deze banken werken namelijk met Mister Cash.

 

Wanneer je de aanvraag voor het e-visum volledig hebt ingevuld en opgestuurd, moet het e-visum nog worden afgerekend. Je kunt dan aangeven dat je met MisterCash wenst te betalen. Na het versturen van je visumaanvraag wordt je dan automatisch doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor het visum in je scherm zal verschijnen. De bank vraagt je om alle diverse gegevens in te vullen en je moet de betaling nog autoriseren met een cijfercode die geldt als digitale handtekening.

Het bedrag wordt direct van je bankrekening afgeschreven en zal meteen op de rekening van de visumaanbieder staan waardoor de verwerking van het e-visum in gang kan worden gezet en je binnen 24 uur het visum in je mailbox zult vinden. Doordat je met Mister Cash kunt betalen, is dit de makkelijkste en snelste manier om een visum voor Turkije aan te vragen.

BelgiëPas wel op; soms worden er voor het gebruik van Mister Cash, kosten in rekening gebracht.

Het visum heeft een geldigheidsduur van 180 dagen. Je mag maar 90 dagen aaneengesloten in Turkije verblijven. Het is wel mogelijk om gedurende die 180 dagen vaker naar Turkije te gaan. Bewaar je visum bij terugkomst dus goed voor een ander uitstapje naar Turkije.